11 Mayıs 2009 Pazartesi

Hadise'nin Kostümü


Tartışma yaratan kostüm burada!
Aşağıda anket var, fikrinizi yazın!

8 yorum:

  1. böyle yarışmaya böyle şarkı, böyle kostüm. peh!

    YanıtlaSil
  2. o kadar modacı birleşiyorlar. düşünüyorlar düşünüyorlar ve bu kostümde ortak paydada buluşuyorlar. ya modacılar zevksiz ya biz.

    YanıtlaSil
  3. Cidden bu mu? Çirkin ötesi, adamın birinin yaptığı taşlı boncuklu olan bile daha güzeldi

    YanıtlaSil
  4. Kostüm güzel ama hadise Moskova da bedava yemekten aşırı şişmiş sanırım. Yakışmamış üzerine hiç.

    YanıtlaSil
  5. bilmiyorum ne olacak...

    YanıtlaSil
  6. Ben kırmızının tonunu çok beğendim. Fotoğraftan çok da bir şey anlaşılmıyor ama tahminime göre dans ederken hoş görünen bir model sanki... Uçuşan kumaşlar falan... Ayrıca göbek hareketlerini de net olarak gösterecek bir kostüm. :) Ama şu ayakkabılar hiç hoşuma gitmiyor yaaa. Her yerde bunlardan var. İkoncan ayakkabısı diyorum ben bunlara.Bir de bunların çizme gibi olanları var ki of yani felaket. Tek kelimeyle çirkin... Sonuç olarak fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ayakkabılar dışında güzel, duruma uygun bir kostüm olmuş bence.

    YanıtlaSil
  7. Ben kırmızının tonunu çok beğendim. Fotoğraftan net bir şey anlaşılmıyor ama dans ederken hoş görünen bir modele benziyor. Uçuşan kumaşlar falan... Ayrıca göbek hareketlerini de net gösterecek bir model olmuş. Ama ayakkabıları beğenmedim. Bu ayakkabılara ikoncan ayakkabısı diyorum ben. Bir de çizme gibi olanları var ki of yani tam bir felaket. Maalesef her yerde de bu ikoncan ayakkabılarından var bu sene. Neyse sonuç olarak ayakkabıları beğenmesem de bence genel olarak güzel ve duruma uygun bir kostüm olmuş.

    YanıtlaSil