8 Haziran 2009 Pazartesi

Dolmuş Kullanımında Ankara Kriterleri 1

Şimdilik:

Hatta göre kriter...,

Para ve para üstü akış hatları birbirinden ayrılmalı!

Emre Toros: Arada inme yok, nereye gidecekseniz oranın dolmuşuna binin! (ilk duraktan binenler için)


laleozden

- Cam kenarını boş bırakıp kıyıya oturan topalak teyzeler cam kenarına geçsin
- Camı açmak ya da açmamak yetkisi cam kenarındaki kişiye verilsin, müdahale olmasın
- Arkadan "batıkent kardelen 2 kişi", dendiğinde bu öne doğru sırasıyla "batıkent 2 kişi", "2 kişi", alıver abi" şekline dönüşmesin, para üstü eksik geliyor.
- Çocuğa para ödemeyen teyzeler çocuğu koltuğa oturtmasın

İyi Programlar

Çökmeyelim... Zaten sinirli bi şekilde şoföre "çökmem ben" bakışı atınca şoför "bayanlar çökmese de olur" diyor. Dolmuşlar ilk durakta yatıyor, bizim pestilimiz çıkyor, neden çökiyim, daha fazla dolmuş arz etsinler. Çökmem hatta trafik polisine de el ederim ben.

2 yorum:

  1. 45 derece sıcaklıkta tutuk boynuyla cam kenarına geçen bir de üstüne "evladım çok hastayım kapa o camı bakiim" die tüm dolmuşu boğmaya çalışan teyzeler, çekilin cam kenarından.

    YanıtlaSil
  2. Dolmuşta en ön koltukta oturup da uzatılan her paraya oflayıp poflayan adamlara sinir olurum. Uzatacaksın arkadaş, yoksa oturmayacaksın orda..
    Ben şahsen öne yakın oturduğumda muavin kesilirim.. All abicim 2 demet, 1 az ilerde inen.. 20 nin üstü paranı takip et abim.. Evet varmı arkadan vermeyen üstünü almayan..
    Ama dolmuşta bir de handikapım var.. her zaman 1,70 lira ise hazırlayıp tam veririm. 5 versem üstü gelmeyecek gibi hissederim..

    YanıtlaSil